Societat 02/10/2021

Els comerciants de Menorca preveuen una "bona" campanya d'hivern

Els resultats de la temporada turística conviden a l'optimisme

Iván Martín
1 min
Imatge del carrer Nou de Maó.

MAÓEl president de l'Associació de Comerciants de Menorca (Aacome), Vicente Cajuso, preveu una "bona" campanya de vendes a l'hivern a conseqüència del bon comportament de l'activitat durant la temporada turística. Cajuso s'ha mostrat optimista i esperançat amb vista als pròxims mesos, a més de reconèixer que l'objectiu és allargar la temporada fins a final d'aquest mes. "Tenim bones perspectives de final de temporada perquè, tot i que han tancat alguns hotels, la majoria mantenen la planta oberta", ha afirmat, i ha afegit: "Si ens acompanya el temps i s'ofereixen bones promocions, confiam a gaudir d'un octubre que compensaria el fluix inici de la temporada".

A més, Cajuso ha recordat que històricament els hiverns més productius per al sector són els que arriben precedits per un satisfactori comportament del turisme a l'estiu: "Hi ha excepcions, però quan hi ha treball, hores extra, cobrament d'incentius i bones liquidacions tot això es trasllada a l'hivern".

D'altra banda, Cajuso ha assegurat que ha notat "certa alegria" entre els clients i ho atribueix al procés de vacunació contra la covid-19: "Ha generat un corrent de positivitat". Per acabar, ha reivindicat l'impuls que donaran a la plataforma de venda en línia xuroa.com: "Els fons econòmics que tenim són limitats, tot i que intentarem organitzar abans de final d'any alguna acció per animar a la venda per internet. Un dels aspectes que més ens agrada, és que la majoria de productes se'n van cap a la Península".

stats