Societat 08/06/2019

Celebracions a favor del medi ambient a diversos punts de Palma

A Blanquerna s'han organitzat nombroses activitats, i a la zona de l'església de la Mercè, accions a favor dels teixits naturals

Ara Balears
1 min
Celebracions en favor del medi ambient, a Palma

PalmaA diversos punts de Palma tenen lloc aquest dissabte actes a favor del medi ambient. L'Associació de Veïns de Santa Pagesa ha organitzat la Festa del Medi Ambient de Blanquerna amb 58 entitats participants i més de 30 activitats, que inclouen jocs de carrer, teatre, batucada, música, contacontes, bicicletada, actuacions, esport, tallers i jocs.

Coincidint amb la celebració del Dia mundial del medi ambient, que va ser dimecres, l'entitat veïnal organitza la setena edició d'aquesta celebració ja consolidada, amb el suport d'Emaya i de l'Ajuntament de Palma. Tenen especial protagonisme les activitats d'educació ambiental lúdiques i participatives per a famílies, relacionades amb qüestions com la contaminació i els residus.

A altres llocs també s'ha organitzat algun acte amb motiu del Dia mundial de teixir en públic. En concret, a la zona de l'església de la Mercè de Palma alguns establiments han realitzat activitats d''street art' per fomentar els teixits naturals. Per exemple, La tienda taller ha repartit bosses de tela com a part d'una iniciativa mundial per reduir les bosses de plàstic o de paper.

stats