Societat 18/02/2020

El britànic ingressat per coronavirus a Son Espases agraeix el suport rebut per part del personal de l'hospital

El pacient ha fet pública una carta en la qual dona les gràcies "a tots els professionals del sistema sanitari i de les organitzacions que hi estan relacionades a Mallorca i la Península"

Ara Balears
1 min
L'entrada d'urgències de l'hospital de Son Espases. / ISAAC BUJ

PalmaL'home d'origen britànic i resident a Marratxí que va ser ingressat a Son Espases per coronavirus el 7 de febrer i que va rebre l'alta una setmana després, ha fet pública una carta en la qual agraeix a "tot el personal" de Son Espases el suport donat, tant a ell com a la seva família, durant aquests dies a l'hospital. El pacient ha volgut donar les gràcies a "tots els professionals del sistema sanitari i de les organitzacions que hi estan relacionades a Mallorca i la Península".

A la carta, l'home explica que tot el seu grup d'esquí ja s'ha recuperat "aviat" del virus. "Tots hem tingut símptomes lleus i hem requerit tractament mèdic mínim durant el nostre període d'aïllament. Entenem que el virus pot ser perillós per a algunes persones, però també volem compartir fets importants sobre la nostra situació per ajudar a tranquil·litzar la gent", destaca.

De la mateixa manera, ha demanat que es respecti la seva privacitat: "M'agradaria que es continuàs respectant la meva privacitat i la de la meva família", conclou.

stats