Societat 18/07/2019

Denuncien l'abandonament de la deixalleria de Ses Teules per part de l'Ajuntament de Banyalbufar

L'Agrupació per Banyalbufar i el Port del Canonge (BPC) assegura que l'empresa encarregada de la recollida de fems treballa sense contracte en vigor

Ara Balears
1 min
La deixalleria municipal de Ses Teueles

PalmaL'Agrupació per Banyalbufar i el Port del Canonge (BPC) ha denunciat la mala gestió de residus al municipi davant el Servei de Residus i Sòls Contaminants del Govern balear. BCP ha criticat mitjançant un comunicat l'abandonament de la deixalleria de Ses Teules per part de l'Ajuntament de Banyalbufar. A més, ha assegurat que l'empresa encarregada de la recollida de fems treballa sense contracte de serveis en vigor. Aquesta situació ofereix una "mala imatge" de la localitat de la serra de Tramuntana, segons l'agrupació.

El portaveu de BPC, Francesc Albertí, ha criticat que els regidors de l'Ajuntament cobren cada mes per una feina que, evidentment, "no fan".

L'estiu passat, l'Ajuntament va demanar subvencions i va contractar personal per millorar la recollida i la gestió de residus a Banyalbufar. BCP ha criticat que la situació ha empitjorat des de llavors i ha donat dades del rànquing de recollida selectiva de Mallorca, elaborat pel Consell: si el 2017 es van recollir 149,33 kg per càpita, aquesta xifra va baixar a 114,48 kg el 2018.

stats