Societat 26/08/2019

Troben mort el pilot de l'avió de l'exèrcit que ha caigut al mar a Múrcia

Efectius de rescat buscaven l'instructor de vol, que era l'únic tripulant

Agències
1 min
Avions Eurofighter durant la desfilada del 12-O a Madrid

BarcelonaUn avió d'entrenament de l'Acadèmia General de l'Aire (AGA) de l'exèrcit espanyol s'ha estavellat al mar, al litoral de Múrcia, cap a dos quarts de deu del matí, segons ha informat a l'agència Efe un portaveu de Protecció Civil, que ha mobilitzat embarcacions de rescat a la zona. L'únic tripulant era l'instructor de vol, que ha pogut saltar abans que la nau impactés amb l'aigua però que ha mort. El ministeri de Defensa ha confirmat que han trobat restes humanes.

Alguns veïns han observat la caiguda de l'avió i un centenar de persones han trucat al telèfon d'emergències 112 per informar-ne. Els efectius de salvament busquen l'instructor a uns quatre quilòmetres de la zona de La Manga.

L'accident s'hauria produït a les 09.38 h d'aquest dilluns, quan, per causes que es desconeixen, l'avió d'entrenament de l'exèrcit hauria caigut al mar Mediterrani, al litoral de Múrcia, mentre feia unes maniobres. Segons ha confirmat el ministeri de Defensa, es tracta d'un avió del model C-101 que es fa servir només per a pràctiques de vol.

stats