Societat 10/07/2018

Stop Desnonaments convoca una assemblea oberta a Son Gotleu

La trobada tindrà lloc a les 19 h davant la casa on vivia fins ara Clarissa dos Santos, que va ser tapiada la setmana passada amb blocs i ciment per ordre de BBVA i la immobiliària Anida

Aina Riera Serra
1 min
Stop Desnonaments convoca una assamblea oberta a Son Gotleu

PalmaL'associació Stop Desnonaments, que lluita contra els desnonaments judicials i per un habitatge digne, es reunirà aquest dimarts capvespre en una assemblea oberta a tothom.

La reunió tindrà lloc al barri de Son Gotleu, just davant la casa de Clarissa dos Santos, una dona viuda de 52 anys que vivia fins ara al passatge dels Pics d'Europa número 2. La setmana passada la seva casa va ser tapiada amb blocs i ciment per ordre del BBVA i la immobiliària Anida.

"No volem que s'oblidi el cas de na Clarissa", explica Joan Segura, un dels portaveus de la plataforma.

L'assemblea es durà a terme a les 19 h i hi assistiran diferents grups d'afectats. A més, s'oferirà assessoria col·lectiva i gratuïta per a les persones perjudicades.

"El nostre desig és fer assemblees cada setmana per poder donar informació i suport a tota la gent que ho necessita", ha explicat Joan Segura.

Segura també ha fet saber que Clarissa té problemes de cor i està pendent de poder viatjar a Barcelona, on la seva filla està ingressada a Vall d'Hebron per un càncer terminal.

stats