Presó provisional sense fiança per a l'assassí de Sacramento Roca

Rafael Pantoja s'ha negat a declarar davant el jutge

Presó provisional sense fiança per a Rafael Pantoja, que el passat divendres assassinà la seva exparella, Sacramento Roca. L'acusat, que s'ha negat a declarar aquest dilluns horabaixa davant el jutge José Manuel Sobrino, ha arribat a les 15.40 h als jutjats de la via d'Alemanya en un furgó de la Policia Nacional, vestit amb roba d'hospital i amb la cara descoberta, tres hores després Pantoja ha sortit del jutjat i s'ha dirigit a la presó on ingressarà aquesta mateixa nit.

Tampoc no va voler declarar davant la policia

El detingut per matar a ganivetades la seva exparella el passat divendres a Palma es va negar a declarar davant els policies encarregats de la investigació. El passat diumenge a l'horabaixa varen intentar interrogar l'agressor a l'hospital Son Espases, on es trobava ingressat després d'intentar lesionar-se dins els calabossos. 

Rafael Pantoja, de 45 anys, refusà contestar als agents desplaçats fins al centre hospitalari, que aquest dilluns l'han posat a disposició judicial.

Divendres negre

Rafael Pantoja ingressà divendres 16 de novembre als calabossos de la Prefectura Superior de la Policia, poc després de ser detingut per apunyalar la seva exparella, Sacramento Roca. Mentre es trobava detingut, l'agressor es va colpejar el cap contra les parets de la garjola, per la qual cosa fou traslladat al mòdul de detenció de l'hospital de referència.

El detingut assassinà cap a les 16.30 h del divendres la seva exparella amb diverses ganivetades mentre ella treballava com a caixera en un establiment comercial del carrer d'Aragó de Palma. Després es va fugar, però fou interceptat prop del comerç.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF