Armengol agraeix als professionals sanitaris la seva dedicació durant la pandèmia

La presidenta els ha fet arribar una carta en què també destaca la seva comprensió per la manca de material

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha agraït als professionals sanitaris la seva dedicació durant la pandèmia del coronavirus. "Us vull agrair, en nom meu i de tots els ciutadans de les Illes Balears, l'admirable compromís professional i personal, la infatigable dedicació, la majúscula capacitat de resiliència i l'agilitat en la resolució de problemes que heu demostrat en els moments més crítics i amargs de la nostra història recent", comença la missiva, la qual té data del 21 de maig.

Armengol també destaca la comprensió dels sanitaris "en els moments puntuals en què s'ha pogut produir alguna manca de material". "Hem treballat sense descans, en una situació d'escassetat en el mercat global, per proveir-vos amb la màxima celeritat possible de tots els elements d'equipament de protecció", afegeix.

A més, la presidenta agraeix que els treballadors sanitaris hagin estat al costat dels malalts i de les seves famílies "no només per tractar la seva malaltia sinó també per conhortar-los emocionalment". Per acabar, Armengol assegura que el Govern "continuarà esforçant-se per donar resposta a les vostres demandes i millorar els nostres serveis sanitaris en termes quantitatius i qualitatius".

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF