Societat 29/05/2014

Els usuaris d'Android, els més liberals sexualment

Una enquesta del portal 'Match.com' arriba a la conclusió que els usuaris del sistema tenen un comportament sexual més liberal que els usuaris d'iPhone i BlackBerry

Ara
2 min
Android

BarcelonaQualsevol objecte parla de nosaltres, de la nostra personalitat, de com som. I, en la societat actual, un dels objectes que dóna informació sobre els nostres gustos és el telèfon mòbil. Però, més enllà de gustos estètics i predileccions tècniques, tenir un mòbil d'Android, Apple o BlackBerry diu res de la nostra vida sexual? Sí, segons un estudi del portal de contactes 'Match.com', que ha fet públics els resultats d'una enquesta segons la qual els usuaris d'Android són els que més sovint acaben fent sexe durant la primera cita.

iPhone, amor a la feina

Segons l'enquesta, els usuaris d'iPhone són els que més surten amb algun company de la feina. Un de cada quatre usuaris del telèfon d'Apple té un afer sentimental amb algú de la feina. També són els més ansiosos: mentre que els propietaris d'un Android o un BlackBerry triguen dos o tres dies a posar-se en contacte amb l'altra persona després d'una cita, els usuaris d'iPhone només poden esperar un dia.

BlackBerry, els que més beuen

Els usuaris de Blakberry són els que més beuen: la majoria beu alcohol durant la primera cita. Són, també, els més romàntics: dos de cada tres s'enamoren a primera vista.

Android, els més seductors

Els usuaris d'Android són els que tenen més èxit a l'hora de mantenir relacions sexuals durant la primera cita: ho fan un 62%, comparat amb un 57% d'usuaris d'iPhone i un 48% d'usuaris de BlackBerry. També són els més propensos a no tornar a veure més les persones amb les quals mantenen relacions sexuals. Finalment, són els que més fan servir les webs de contactes: un 72%, comparat amb un 58% d'iPhone i només un 50% de BlackBerry.

stats