Societat 18/05/2020

El Consell de Mallorca ofereix suport als ajuntaments que vulguin assessorar empresaris i autònoms

Posa 20 agents a disposició dels consistoris

Ara Balears
1 min
Façana del Consell de Mallorca

PalmaEl Consell de Mallorca, a través del seu pla de reactivació Mallorca Reacciona, per fer front a la crisi del coronavirus, ofereix als ajuntaments de Mallorca 20 agents de suport per assessorar empresaris i autònoms. Algunes de les funcions que durà a terme aquest nou servei són la gestió d'ajudes, suport administratiu, tramitació, i informació d'interès a aquests col·lectius en concret, segons indica la institució balear en una nota.

"Els 20 agents es desplaçaran als ajuntaments i tindran un espai des d'on podran ajudar autònoms i empreses a accedir a les diferents ajudes insulars, autonòmiques o estatals", ha detallat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Segons explica la institució insular, el pla Mallorca Reacciona i les mesures que el Consell dirigeix específicament als municipis de l'illa, als quals destina 40 milions d'euros, suposen quasi la meitat dels 89 milions que invertirà l'entitat en la reactivació econòmica i social de Mallorca.

Cal destacar que aquest pla també inclou altres mesures relacionades amb la gestió municipal, com ara proporcionar als ajuntaments les eines d'agilització administrativa, assessorament tècnic, jurídic, econòmic i tecnològic; la creació d'un servei de finestra única, tant digital com presencial, i el reforç del servei de millora de la tramitació urbanística municipal.

stats