Societat 14/07/2021

L'Ajuntament de Palma proposa regular els infrahabitatges mitjançant el nou Pla General

El Consistori vol fomentar la rehabilitació energètica d'habitatges a través d'inversió europea

ARA Balears
1 min
Blocs de pisos al bell mig de Cala Major.

PalmaLa Regidoria de Model de Ciutat de l'Ajuntament de Palma ha proposat regular els infrahabitatges mitjançant el Pla General i preveu implementar el projecte Regenerate per fomentar la rehabilitació energètica d'habitatges a través d'inversió europea, segons ha informat l'agència Europa Press.

Es tracta d'una de les conclusions finals oferides aquest dimecres pel batle de Palma, José Hila, i la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, a la sala de conferències de la Fundació Miró, on han presentat el projecte Edusi Habitatge Digne Litoral de Ponent, que disposa de finançament europeu.

El projecte s'ha executat en els darrers quatre anys amb un pressupost de 638.497 euros i s'ha centrat en la inclusió social i la lluita contra la pobresa a través de la regeneració física, econòmica i social de l'entorn urbà. La intervenció de l'equip compost per dos educadors socials, dos treballadors socials, un arquitecte tècnic i un jurídic ha permès actuar en l'entorn urbà visitant 1.366 habitatges i fent 704 entrevistes amb els residents dels barris.

A l'acte també han assistit els representants de les associacions de veïns de Sant Agustí i Cala Major, d'entitats socials com Càritas i Natzaret, veïns de les comunitats de propietaris dels edificis Impala i Pullman de Cala Major.

stats