Societat 07/01/2021

L'Ajuntament de Palma destina 1,5 milions a millorar tres carrers de Santa Catalina

Es tracta de les vies de Borguny, Villalonga i Barrera, i les obres duraran sis mesos a partir de dilluns que ve

Ara Balears
1 min
El carrer de Villalonga

PalmaLes obres per rehabilitar els carrers de Borguny, Villalonga i Barrera del barri de Santa Catalina, a Palma, començaran dilluns que ve i duraran sis mesos. L'Ajuntament de Palma ha destinat 475.174 euros a renovar 5.000 metres quadrats de voreres i asfalt dels carrers de Barrera i Villalonga fins al carrer de Joan Crespí. També es millorarà el sistema de recollida d'aigües de pluja per regar els arbres.

El mateix projecte, adjudicat a l'empresa Vías y Obras Públicas S.A., preveu instal·lar vuit fanals nous i plantar set arbres al carrer de Villalonga. Al carrer de Barrera, en canvi, s'ampliaran les voreres. L'empresa Amer e Hijos posarà cinc fanals, plantarà cinc arbres i renovarà les voreres dels carrers de Borguny i Villalonga. Amb el pressupost de 996.355 euros també es millorarà el sistema de recollida d'aigües de pluja.

Les obres també inclouen la substitució de la canalització de canonades per part d'Emaya als punts on estaven en més deteriorades. La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha assegurat que els projectes generaran 30 llocs de feina i milloraran el barri.

stats