Societat 22/05/2020

Air Europa suspèn la ruta entre l'aeroport de Palma i el de Menorca a partir de dilluns

La companyia Air Nostrum serà la que cobrirà aquest trajecte a partir d'aquest diumenge

Ara Balears
1 min
Un avió d'Air Europa

PalmaA partir d'aquest dilluns, l'aerolínia Air Europa ha renunciat a fer el trajecte que fins ara tenia entre l'aeroport de Palma i l'aeroport de Menorca. El motiu principal es deu a la baixa demanda que té la companyia, a causa de les restriccions del trànsit aeri que s'han establert amb l'estat d'alarma, segons indica Efe.

En canvi, la companyia Air Nostrum serà la que a partir d'aquest diumenge oferirà aquest servei. En concret, sumarà una freqüència, i assumirà, així, dos vols diaris en cada sentit entre Mallorca i Menorca i tres entre l'aeroport de Palma i el d'Eivissa.

El fet que Air Europa abandoni aquest trajecte suposa que deixa d'estar en vigor el contracte que el Ministeri de Transports li adjudicà de manera excepcional, en el qual li assignava els vols interinsulars fins que acabàs l'estat d'alarma.

Ara, en entrar a la pàgina web d'Air Europa no es pot comprar cap bitllet entre dia 25 de maig i dia 22 de juny, ja que en posar aquestes dates apareix un missatge en el qual la companyia informa que "no hi ha disponibilitat amb els criteris de recerca seleccionats". Això indica que, per ara, l'aerolínia suspèn els vols entre l'aeroport de Son Sant Joan i el de Maó, durant gairebé un mes.

stats