Prorrogada l'adjudicació dels vols interinsulars a Air Europa fins que acabi l'estat d'alarma

L'adjudicació d'aquest servei de transport aeri entre les illes en principi era fins dia 29 de març i després es va allargar al 12 d'abril

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat la pròrroga de l'adjudicació a Air Europa dels vols interinsulars en les rutes de Palma a Maó i de Palma a Eivissa "fins que acabi l'estat d'alarma", segons ha informat l'agència Efe.

La resolució de la Direcció General d'Aviació Civil modifica la durada i prorroga l 'adjudicació d'aquest servei de transport aeri entre les illes, que en principi era fins dia 29 de març i després es va allargar al 12 d'abril i ara serà fins que "acabi l'estat d'alarma, incloses les possibles pròrrogues".

Cal recordar que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va adjudicar el passat 20 a Air Europa la prestació d'aquests serveis per 106.480 euros, fins al dia que acabàs l'estat d'alarma, que en aquell moment era dia 29 de març. Des de la primera pròrroga, l'adjudicació a la companyia aèria és de 74.536 euros setmanals.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF