Societat 25/03/2018

L'Audiència jutjarà a Maó un acusat d'agredir i violar una prostituta

L'acusat és reincident, ja que va ser condemnat per violació el 2012

Ara Balears
2 min
L'acusat de violar una prostituta serà jutjat el pròxim dimecres a Maó.

PalmaLa secció segona de l'Audiència de Palma es desplaçarà dimecres que ve a Maó per jutjar un home acusat d'agredir i violar una prostituta, delictes pels quals la Fiscalia li sol·licita una condemna de 14 anys de presó.

El ministeri públic tractarà de provar en la vista que l'acusat, sobre qui concorre l'agreujant de reincidència perquè ja va ser condemnat per violació el 2012, va causar lesions i va forçar a mantenir relacions sexuals a una dona que exercia la prostitució amb la qual s'havia citat la nit de l'11 de març de l'any passat en una rotonda del municipi menorquí de Sant Lluís.

Segons es recull en l'escrit d'acusació, des d'aquest lloc el processat va portar en el seu cotxe la dona fins a un xalet abandonat, on la va deixar tota sola en una habitació, i va anar al vehicle amb una excusa per tornar armat amb un ganivet.

Llavors la va amenaçar de mort i tots dos varen forcejar; la dona va aconseguir que li caigués el ganivet, després de la qual cosa ell la va agafar pels cabells, la va tirar en terra, es va asseure damunt el seu pit i va començar a escanyar-la amb totes dues mans.

Quan la dona es va recuperar d'aquest atac, ell li va exigir que li practicàs una fel·lació; ella s'hi va negar per temor que tornàs a ofegar-la, però davant la por que complís les seves amenaces de mort, va accedir a deixar-se penetrar, segons el relat de l'acusació pública.

A conseqüència d'aquests presumptes fets, la víctima va sofrir lesions lleus i pateix un estrès posttraumàtic crònic moderat.

La Fiscalia atribueix a l'acusat un delicte de violació amb accés carnal agreujat per l'ús d'armes i sol·licita, a més dels esmentats 14 anys de presó, que indemnitzi la dona amb 10.000 euros.

stats