Valtonyc i Natàlia Sánchez (CUP) reivindiquen la llibertat d'expresió a Alaró

L'acte de commemoració de la II República ha reunit al raper i a la diputada de la CUP

Aquest dissabte 14 d'abril es compleixen 87 anys de la proclamació de la II República . A Alaró han volgut recordar aquest dia a través d'un acte que ha ajuntat a quasi un centenar de persones per escoltar al raper, Josep Miquel Valtonyc i a la diputada de la CUP, Natàlia Sánchez.

Ambdós han compartit amb la resta d'assistents les seves experiències personals, per tal de reivindicar i defensar els drets de cada un dels ciutadans de l'estat. "La llibertat d'expressió existeix, però no la llibertat ideològica", ha expressat Valtonyc.

Durant la trobada, també s'ha parlat de la situació social i política que està vivint el Principat. En aquest sentit Valtonyc ha assenyalat que "l'1 d'octubre el poble català va demostrar una gran dignitat que a molts d'ells els agradaria tenir", paraules que Sánchez ha volgut agrair, oferint a Valtonyc la mateixa comparativa amb la seva situació.

La xerrada ha finalitzat per a donar pas a un dinar de paella organitzat per tal de recaptar doblers per a la caixa de resistencia.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF