Sol i màximes que superaran els 30 graus en alguns punts de les Balears

El vent bufarà de l'est 

Els darrers efectes de la DANA ja han passat de llarg i a les Balears s'espera una jornada assolellada i amb temperatures en ascens. En alguns punts de les Illes, com ara Palma, Ciutadella i sa Pobla, se superaran els 30 graus, mentre que les temperatures mínimes no baixaran dels 20 graus, segons ha informat l'Aemet. 

Durant el matí s'esperen niguls alts que aniran desapareixent com a conseqüència del vent que bufa de l'est. A Menorca també ho farà del sud-est i a les Pitiüses del nord-est. Tampoc en aquestes illes no hi haurà gaires canvis: lleuger ascens de les temperatures i el cel s'anirà escampant.

Concretament a Eivissa i Formentera la temperatura mínima no baixarà dels 23 graus i la màxima serà de 28. A Menorca la situació serà similar, encara que les màximes superaran els 30 graus a Ciutadella, però no a Maó, on es mantindrà en els 28.

L'Aemet també ha informat que el darrer vespre ha estat tropical perquè les temperatures mínimes no han baixat dels 20 graus exceptuant la serra de Tramuntana.


EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF