Restablert el subministrament elèctric i reobert el camí de Cala Llombards

La tempesta va deixar sense llum unes 1.400 persones a les Illes

El Servei d'Emergències 112 ha informat aquest dijous que ja s'ha restablert el subministrament elèctric que estava tallat per a unes 1.400 persones de Mallorca i Formentera des de la forta tempesta d'aquest dimarts, i a més, ha reobert al trànsit el camí de Cala Llombards, a Santanyí.

"El camí de Cala Llombards està de nou obert a la circulació i el subministrament elèctric s'ha restablert al 100%", assegura Emergències, que ha detallat que uns 80 professionals continuen treballant a la zona.

Més de 1.000 veïns sense electricitat, carrers tallats i arbres caiguts, la ressaca de les tempestes a les Illes Balears

Bombers de Mallorca, personal de l' Ibanat  i del Departament de Carreteres del Consell, de Creu Roja, de l'Ajuntament de Santanyí, Endesa, la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil, a més de la Unitat Operativa de la Direcció General d'Emergències, continuen fent feina als nuclis més afectats de Santanyí, principalment en la neteja de vies públiques.

La tempesta va deixar sense llum uns 1.400 clients d'Endesa de Mallorca i Formentera, sobretot a les zones més afectades per la pluja i el vent: Cala Santanyí, Cala Llombards i Cala Figuera. A les Illes van descarregar 4.927 llamps, la majoria dels quals a la mar i 702 a terra, segons dades de l' Aemet .

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF