Societat 28/08/2019

Més de 1.000 veïns sense electricitat, carrers tallats i arbres caiguts, la ressaca de les tempestes a les Illes Balears

Actualment, més de 1.000 veïns de Mallorca i Formentera encara no tenen llum

Ara Balears
1 min
WhatsApp Image 2019-08-27 at 20.23.01 (1)

PalmaContinuen les tasques de recuperació d'algunes de les zones més afectades per les fortes tempestes d'aquest dimarts. Uns 100 professionals d'emergències, a més dels veïns de la zona, estan treballant aquest dimecres a les zones més afectades de Mallorca per restablir-hi els serveis bàsics, retirant arbres caiguts, obstacles i llevant aigua de locals i habitatges.

A més, la companyia elèctrica Endesa continua treballant per restablir el subministrament elèctric a totes les zones afectes. Segons ha informat l'112, la tempesta va deixar sense llum uns 1.400 habitants de Mallorca i Formentera i s'espera que durant la jornada d'aquest dimecres el subministrament torni a la normalitat a unes 900 cases i negocis de les zones de Cala Santanyí, Cala Llombards i Cala Figuera, on la pluja va arribar a deixar fins a 101 litres per metre quadrat.

Efectius dels Bombers de Mallorca i de la Direcció General d'Emergències del Govern estan actuant també a ses Salines, principalment en la treta d'aigua de locals i baixos d'habitatges. A més, el Servei d'Emergències 112 ha informat també que durant aquest dimecres es mantindrà tallat al trànsit l'accés al camí de Cala Llombards.

stats