Rescat d'una excursionista a Esporles

La dona accidentada anava amb companyia de dues persones més, quan s'ha donat un fort cop en el turmell, que li ha causat una lesió que li impedia caminar

La Guàrdia Civil a través dels serveis de rescat en muntanya ( GREIM) i l'aeri ( UHEL), en col·laboració amb els Bombers de Mallorca, han rescatat a una dona de nacionalitat britànica que ha estat traslladada a l'Hospital Universitari de Son Espases. La dona accidentada anava perfectament equipada i amb companyia dues persones més, quan s'ha donat un fort cop en el turmell, que li ha causat una lesió que li impedia caminar.

En el moment de l'accident, l'excursionista es trobava realitzant la ruta entre el Coll de sa Basseta i el Coll de Sant Jordi (voltants d'Esporles). Una vegada localitzada l'accidentada pels serveis de rescat de terra, s'ha mobilitzat l'helicòpter de la Guàrdia Civil sense arribar a aterrar perquè ho impedia la frondosa vegetació de la zona. Després ha estat hissada mitjançant amb una corda fins a pujar-la a l'aeronau.

Una vegada que ha estat evacuada a l'Hospital Universitari de Son Espases, els serveis mèdics s'han fet càrrec per fer-li proves. 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF