Els sindicats proposen vuit places als cursos de PQI

Avui s'han reunit a la Mesa Sectorial d'Educació per redactar l'esborrany per a la regulació dels Programes de Qualificació Inicial 

La Mesa Sectorial d'Educació s’ha reunit aquest dimarts al matí per redactar l’esborrany de l'ordre per la qual es regulen els Programes de Qualificació Inicial (PQI) a les Illes Balears. Uns programes que atenen alumnes que pertanyen a col·lectius amb necessitats específiques i que no han obtingut el títol de graduat d’ESO ni cap altre tipus de títol equivalent.

“Nosaltres donam suport a la proposta, perquè permet consolidar programes educatius que donen una darrera oportunitat a determinats alumnats, per retornar als estudis reglats i/o acreditar certificats de professionalitat”, exposa el representat del Sindicat Alternativa, Miquel Àngel Santos.

A la proposta de la Conselleria pel  PQI  s’estableix una ràtio màxima de 15 alumnes per aula. El Sindicat Alternativa demana “que a la Formació Professional Bàsica dels centres de Secundària es rebaixi la ràtio màxima, establerta en vint alumnes per curs, a un màxim de quinze, perquè contribuiria a millorar els resultats acadèmics dins aquesta etapa educativa.”.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF