El Parlament organitzarà una sessió cinematogràfica amb un debat en el marc del Dia de les Illes Balears

El 26 de febrer es projectarà al CineCiutat de Palma la pel·lícula 'Caballero sin espada', de Frank Capra, un film ambientat a l'entorn parlamentari i polític

El president del Parlament, Vicenç Thomàs, ha presentat aquest dijous els actes organitzats per la institució en el marc del Dia de les Illes Balears. Amb la intenció de formar part de la vida social i cultural, dimecres, 26 de febrer, a les 18 h es projectarà al CineCiutat de Palma la pel·lícula Caballero sin espada, de Frank Capra, un film ambientat a l'entorn parlamentari i polític. A continuació, s'hi farà un debat amb representants dels grups parlamentaris, moderat pel periodista Lluís Mestres, amb el títol Hi ha lloc per a l'idealisme?

"Es tracta de permetre que els grups parlamentaris i les persones a les quals representen comparteixin un mateix espai i activitat per compartir idees fora d'aquesta seu", ha declarat Thomàs, qui ha defensat la intenció del Parlament de participar en la vida cultural de les Balears.

Per part seva, Rafael Goberna, en representació del CineCiutat, ha agraït la implicació del Parlament i ha destacat la importància del cinema com un art que pot fomentar el debat social entre la ciutadania. 

Segons el Parlament de les Illes Balears, aquesta projecció cinematogràfica se sumarà als tradicionals actes de l'1 de març, amb l'acte institucional del dematí i la jornada de portes obertes de l'horabaixa. A més, han assenyalat que les invitacions per a aquesta sessió cinematogràfica i debat posterior es poden recollir a partir d'aquest dijous, i fins a exhauriment de les places, a l'entrada del Parlament, al carrer del Palau Reial, 16.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF