L'OCB demana que els representants públics de Balears parlin sempre en català

El president de l'obra, Josep de Luis, ha felicitat les festes a tothom en un vídeo i ha demanat "que s'acabi la situació injusta de Valtonyc

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha demanat, entre els seus desitjos per al 2020, que els representants públics "no només promocionin el coneixement del català, sinó que donin exemple i el facin servir sempre que es dirigeixin a la ciutadania de les Balears, en compliment de la Llei de normalització lingüística".

L'entitat ha difós un vídeo on felicita les festes a la ciutadania i formula desitjos en matèria de llengua i llibertats per a l'any que ve, entre els quals demana "un respecte total cap als drets de les persones que decideixen utilitzar el català". A més, demanen que s'impulsin mesures per fer créixer l'ús social de la llengua catalana i per garantir que tothom que en vulgui aprendre pugui fer-ho. 

En el vídeo, el president de l'OCB, Josep de Luis, ha felicitat tothom per aquestes festes i ha demanat "que s'acabi la situació injusta de  Valtonyc, del president de la Federació Llull, Jordi Cuixart, i de tots els seus companys presos i exiliats per les seves idees polítiques". 

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF