250 contenidors cremats a Palma en menys d'un any

Després del darrer incendi, que ha acabat amb un policia ferit, Neus Truyol ha parlat d'aquesta situació en roda de premsa

La regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus  Truyol , ha informat que des del passat Nadal fins a aquest dimecres s'han cremat en actes vandàlics a Palma 250 contenidors d'escombraries, una situació que està investigant la Policia Nacional.

Neus Truyol ha lamentat aquesta situació en roda de premsa després de la nova crema de contenidors que s'ha produït aquesta nit a Palma, la qual ha acaba amb un agent ferit i set vehicles cremats."Lamentam profundament aquest fet", ha manifestat. "Des del passat Nadal fins avui s'han cremat 250 contenidors i hi ha hagut un gran nombre de vehicles afectats", ha afegit. A més, Truyol ha remarcat l'elevat cost econòmic d'aquests atacs vandàlics.  "Reposar cada contenidor costa 1.000 euros", ha lamentat.

Truyol  ha assegurat que l'Ajuntament de Palma està "en contacte permanent amb la Policia Nacional, que és la responsable de la recerca". "No puc dir res més", ha conclòs.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF