Més de 300 persones per cobrir 93 places de tècnic sanitari

Les oposicions a l'IB-Salut comencen amb els exàmens per a les places de radiodiagnosi i radioteràpia

Els exàmens-oposició per cobrir 93 places de personal de la categoria de tècnic especialista en radiodiagnosi i en radioteràpia de l'Ib-Salut han començat aquest diumenge.

Un total del 58% dels aspirants s'han presentat avui matí a les proves, en les quals s'han examinat 276 aspirants a Mallorca, 34 a Menorca i 57 a Eivissa.

El 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, sense perjudici que s'hagi d'acreditar la capacitat funcional per dur a terme les funcions derivades de la plaça.

Les proves s'han celebrat en un torn únic al campus de la UIB, a Can Salord a Menorca i a l'antic edifici de Comandància a Eivissa. Tot i que no s'ha presentat cap incidència en les proves, els examinands podran presentar al tribunal les al·legacions que considerin oportunes.

Amb aquest procés d'oferta de feina pública s'inicia la convocatòria més important que es fa a les Illes Balears en aquest àmbit. D'aquí a final d'any es duran a terme les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 aspirants.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF