Marc Pons, nou vicepresident de l'Autoritat Portuària de les Balears

El conseller ocuparà el càrrec transitòriament fins al nomenament del nou president 

El conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, ha estat nomenat nou vicepresident del consell d'administració de l'APB. El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha acordat aquest dijous que Pons, que ja formava part del consell d'adminisatració d'aquest òrgan, ocupi aquest càrrec. El conseller serà el vicepresident de l'APB transitòriament fins al nomenament del nou president o presidenta.

En la reunió del consell d'administració d'aquest òrgan d'aquest dijous, s'ha acceptat prèviament la dimissió del fins ara vicepresident, Miquel Puigserver, qui continuarà com a membre del consell en representació de l'Associació Provincial d'Empreses d'Activitats Marítimes (APEAM). El fins ara vicepresident hi va presentar la renúncia per motius de salut, personals i pel bé de la institució de l'APB.

Segons ha detallat l'Autoritat Portuària de les Illes Balears a través d'un comunicat, l'objectiu del nomenament de Marc Pons és garantir el normal funcionament de l'organisme portuari fins que es decideixi la nova presidència de l'APB.

Cal recordar que l'anterior directiva va ser detinguda i posada en llibertat amb càrrecs per presumpta corrupció, i l'òrgan portuari es troba, a hores d'ara, en un procés de transformació fins al nomenament del nou president.

En llibertat amb càrrecs els cinc membres de l'Autoritat Portuària detinguts per presumpta corrupció

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF