Detenen una dona a Palma per oferir un xalet, diners i droga a canvi de matar la seva veïna

El conflicte va començar per una disputa entre les dues el mes de juny

La Policia Nacional ha detingut a Palma una jove de 20 anys com a presumpta autora dels delictes de proposició per cometre un homicidi, amenaces, assetjament, obstrucció a la justícia i per oferir diners, drogues i fins i tot un xalet per matar una al·lota.

La detenció s'ha produït per un conflicte que va començar amb les denúncies creuades que varen interposar a principis de juny l'ara detinguda i la víctima arran d'una disputa entre totes dues ocorreguda en un bar.

Pel que sembla, tot va començar per una discussió per unes torrades que una de les dones va demanar en un bar i va derivar en amenaces i agressions físiques i verbals.

El conflicte va arribar, fins i tot, a suposar la intervenció de terceres persones properes a la detinguda, sempre amb la intenció que la víctima i els seus familiars abandonassin el barri del Rafal, on resideix l'ara arrestada.

La dona va augmentar el grau de violència del seu comportament, sobretot després d'assabentar-se de la judicialització de l'assumpte. Llavors va passar de les amenaces a l'agressió física a un familiar de la víctima i a un intent d'atropellament.

Els veïns de la víctima la varen avisar diverses vegades que l'altra dona era pels voltants del seu domicili, acompanyada d'altres persones, la qual cosa va provocar que aquesta dona canviàs d'adreça i hagués de medicar-se per l'ansietat i la por que li causava la situació.

Persones properes a la víctima varen saber que la suposada agressora havia enviat diversos missatges a través d'una aplicació de missatgeria instantània en què oferia una descripció de les característiques físiques de la dona i detalls del seu domicili perquè l'agredissin. Va arribar a oferir droga, diners i un habitatge a canvi que la matassin.

En tenir coneixement d'aquests fets i després de realitzar les oportunes investigacions, agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Districte Centre de la Policia Nacional han detingut la presumpta agressora.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF