Deixen lliure el padrí de la nina morta a Manacor després de declarar

Aquest dissabte es practicarà l'autòpsia a l'infant, que no va poder aguantar l'alta temperatura del cotxe

La Policia espanyola ha deixat en llibertat l'home de 56 anys la neta del qual morí aquest divendres després que l' oblidàs  a l'interior d'un cotxe durant vuit hores a Manacor .

L'home va declarar divendres vespre al quarter de la Policia de Manacor en qualitat d'investigat per homicidi imprudent, després de ser atès a l'Hospital de Manacor per una crisi d'ansietat.  El deixaren en llibertat en espera d'una decisió del jutjat de guàrdia.

La Policia espanyola ha obert una investigació per aclarir els fets. Segons la primera versió que donà l'home, aparcà el cotxe al carrer de l ' Hort del   Cabré de Manacor a les set del matí i va anar a prendre un cafè mentre l'infant dormia dins el cotxe. Com que no era habitual que s' encarregàs de la nina, es va oblidar que era dins el cotxe.

Quan hi va tornar i va veure la nina, demanà ajuda de seguida. El bebè va ser atès en primera instància per un metge que passava pel carrer i per dues treballadores d'una clínica propera, que no la varen poder reanimar. Morí per l'elevada temperatura dins el cotxe.

El padrí i la nina són de nacionalitat espanyola, residents a Son Macià, on les festes s'han suspès en senyal de dol.

Aquest dissabte el cadàver de la nina de deu mesos s'ha traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Palma, on se li practicarà l' autòpsia .

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF