Convoquen una manifestació per un lloguer digne per a dia 29

El recorregut començarà a les 18.30 a la plaça d'Espanya de Palma

Les entitats Lloguer Digne Mallorca, CNT, Stop Desnonaments Mallorca i Stop Maltractament Centre d'Acollida han convocat per al pròxim dissabte a les 18.30 h a Palma la manifestació 'Mou-te per un lloguer digne'. El recorregut començarà a la plaça d'Espanya i arribarà fins a la plaça Major.

Està previst que la protesta s'aturi davant la seu del PSIB del carrer del Miracle, on es reclamarà al partit de govern que reguli "el límit de preus, s'enfronti als grans propietaris especuladors, construeixi massivament habitatge públic de lloguer assequible i canviï les lleis que perjudiquen els llogaters".

Les entitats reivindiquen que els darrers canvis aprovats pels governs espanyol i balear "no són les principals mesures necessàries". "Per què volem un contracte de 5 o 7 anys si no podem pagar els lloguers abusius?", demanen.

També insisteixen a reclamar una regulació del preu de lloguer i justifiquen la protesta davant del PSIB perquè és "el principal partit de govern al Congrés, al Parlament i a l'Ajuntament de Palma, amb competències a totes les administracions per canviar les seves polítiques d'una manera efectiva".

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF