Cerquen un presoner a Menorca que no es va presentar després d'un permís penitenciari

Stephane Jean M.S. compleix condemna per haver robat sis vehicles i diversos robatoris més, un dels quals amb intimidació

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat cerquen des del 6 de setembre un presoner que, aprofitant un permís penitenciari, no es va presentar al Centre Penitenciari de Menorca, on compleix condemna per diferents robatoris, un dels quals amb intimidació.

Es tracta d'Stephane Jean M.S., de 43 anys i nacionalitat francesa. El presoner gaudia de permisos penitenciaris des de principis d'any. L'individu fou detingut durant el mes de maig per la Policia Nacional a Alaior després de robar un total de sis vehicles. A més, Stephane Jean M.S. també va ser condemnat per haver comès dos robatoris en diferents restaurants de l'illa i un tercer amb intimidació a una vigilant de seguretat en el poblat talaiòtic de Talatí. El presoner acumula diversos furts.

D'altra banda, fonts pròximes a la investigació consultades per l'ARA Balears han assegurat que malgrat que l'aeroport de Menorca està controlat i sembla improbable una hipotètica fugida amb avió, no es descarta que hagi abandonat l'illa per via marítima. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF