Les Balears sumen 135 casos nous de covid-19 en un dia i notifiquen quatre morts més

La taxa de positivitat augmenta i se situa en un 6,30% 

La Conselleria de Salut ha detectat en un dia a través de les proves PCR 135 casos nous de covid-19 a les Balears i ha notificat que quatre persones més han mort a causa del virus. En total, des de l'inici de la pandèmia, 332 persones han perdut la vida i 15.800 s'han contagiat. Els casos que s'han detectat les darreres 24 hores superen en 31 els que es varen detectar aquest dimecres i eleven la taxa de positivitat a un 6,30%. 

A més, la Conselleria ha informat que a les residències de les Illes hi han mort dues persones més i el total ascendeix a 169. Respecte d'aquest dimecres, hi ha deu persones menys amb el virus i de les 95 que hi ha, 77 estan hospitalitzades. En total, hi ha 51 professionals d'aquests centres amb el virus actiu. 

La situació als hospitals continua millorant perquè, segons les darreres dades, hi ha 161 persones ingressades als hospitals de les Illes a causa del virus (22 menys que aquest dimecres) i 40 a Unitats de Cures Intensives (una menys que ahir). 

Per illes, a Mallorca s'han detectat la majoria de casos, 106, i hi ha 127 persones ingressades, 36 de les quals a l'UCI. A Eivissa s'han notificat 25 noves PCR positives i hi ha 29 persones hospitalitzades, dues de les quals es troben a Unitats de Cures Intensives. A Menorca només hi ha hagut quatre casos nous i hi ha cinc persones a l'hospital (dues a l'UCI). A Formentera no s'hi ha detectat cap cas nou de covid. 

Salut multiplica per 14 les proves PCR a Mallorca durant la segona onada de covid-19

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF