Publicitat
Publicitat

TRÀFIC DE PERSONES

Imputats per explotació sexual d’una discapacitada

Dos homes varen ser detinguts ahir a Mallorca per la suposada explotació sexual d’una dona amb una discapacitat psíquica declarada pel jutjat de Manacor i que havia d’estar sota la tutela d’una associació ubicada a Palma.

La Policia Nacional va informar que la dona va ser rescatada i els dos homes detinguts l’endemà que la línia 900 per a l’auxili i atenció a víctimes del tràfic de persones rebés un avís d’un ciutadà donant informació d’aquest cas. Aquest ciutadà va posar les seves sospites en mans de la Policia.

Les indagacions policials apunten que la víctima, que pateix un trastorn psíquic greu, era controlada per un d’aquests homes, de nacionalitat dominicana i a qui lliurava els doblers que aconseguia per prostituir-se.

L’equip policial encarregat d’aquest cas va confirmar que la víctima havia estat anteriorment declarada incapacitada per un jutjat de Manacor a conseqüència de la discapacitat psíquica que pateix i que estava sota la tutela d’una associació de la capital mallorquina.

El principal sospitós va ser localitzat en companyia de la dona que estava sent explotada, i les indagacions posteriors varen permetre detenir un ciutadà marroquí que, segons les investigacions fetes per la Policia, mantenia relacions sexuals amb la víctima de manera assídua a canvi de regals.