Publicitat
Publicitat

L'altra cara

La Feixina acollirà a la nit la festa del Summer Pride

Amb el lema "Matrimoni igualitari, igualtat sense retallades", Ben Amics celebra l'Orgull LGTB amb festa grossa a la Feixina

Ben Amics, l'entitat de referència fins ara en la defensa dels drets LGTB, organitza la tradicional festa de l'Orgull, anomenada enguany Summer Pride, al parc de la Feixina (a partir de les 18 hores), en una vetlada en la qual entregaran els seus premis: el Siurell i el Dimoni Rosa.

Amb el lema "Matrimoni igualitari, igualtat sense retallades", Ben Amics celebra l'Orgull LGTB amb festa grossa a la Feixina. Ho fan per partida doble: divendres, des de les sis de l'horabaixa fins a mitjanit; i dissabte de les deu del matí fins a les tres de la matinada. Les dues vetlades inclouen les actuacions de Falete, Nancy Travesty, Ondina, Very Bad for you VJ, Dj Paquita, Dj Tito Deluxe, Dj Socko i closing party amb Dj Chico Malo.

Les activitats, de fet, han començat aquesta setmana amb taules rodones i xerrades, mentre que demà dijous es presenta l'espectacle Mallorca Gay Men's Chorus al teatre Xec Forteza.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF