Publicitat
Publicitat

Els canvis de Carreras no donen resultat

El tècnic va substituir Bigas, Riverola i Alfaro per Kevin, Iriney i Àlex Moreno

L’entrenador del Mallorca, Lluís Carreras, havia preparat canvis durant la setmana després de la derrota contra el Lugo. El tècnic va confirmar a El Toralín el que havia provat a Son Bibiloni i va donar l’alternativa a Kevin, Iriney i Àlex Moreno en el lloc de Bigas, Riverola i Alfaro. Però no donaren resultats. El resultat va ser el mateix de sempre.

L’equip no va guanyar en solvència defensiva, ni va ser més sòlid al centre del camp, ni va tenir més profunditat a la zona d’atac. El migcampista brasiler va ser incapaç de mantenir el conjunt junt, sense que es xapàs. Això va provocar veure un Mallorca llarg, on no hi havia ningú capaç de posar ordre, organitzar i fer jugar els seus companys. Marco Asensio ho va provar. Però fer la darrera passada, deixar detalls de qualitat, no és donar continuïtat al joc de l’equip.

Àlex Moreno va ser l’únic jugador que va mostrar un poc d’orgull a Ponferrada. L’extrem de Sant Sadurní d’Anoia, a la vista del desgavell, va optar per intentar alguna cavalcada en solitari, que aconseguí finalitzar amb rematades ben bloquejades per Moldovan. Era alguna cosa. Kevin va ser intranscendent. Però una vegada més foren les errades del conjunt les que tornaren a fer caure el Mallorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF