ACORDS MUNICIPALS

El Pi dóna carta blanca a Arrelam, que es nega a pactar-hi

Li ofereix quatre anys de batlia "o el que vulgui" per fer fora Joan Rotger

El Pi i les Esquerres pel Poble de Selva (PSOE, Esquerra i EU) han fet avui un darrer intent per convèncer Arrelam que no permeti la investidura de Joan Rotger (PP) com a batle de Selva per cinquena legislatura consecutiva. Els ofereix carta blanca: "la batlia o el que vulguin", ha dit avui Joan Sastre, candidat de la coalició entre El Pi i un grup d'independents, que ha quedat com a segona força més votada.

Arrelam no accepta la proposta i es manté en la decisió de no donar suport a cap dels dos partits. Considera que El Pi i el PP són el mateix. De fet, els dos primers de la llista regionalista varen ser regidors de l'equip de govern de Rotger i se'n desvincularen quan aquest va decidir que repetiria com a cap de llista. Arrelam planteja una moció de censura més endavant. "Si veiem que podem fer feina conjunta, hi podrà haver un canvi de govern", ha dit el candidat, Antoni Frontera.

L'agrupació regionalista ha defensat la seva independència respecte d'altres partits: "A la llista hi havia set persones d'El Pi i 14 d'independents, de totes les ideologies", ha indicat Antoni Amengual, secretari d'organització d'El Pi. No entenem que no vulguin pactar, ha afegit Miquel Ramon, secretari d'organització del PSOE.

 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF