Partits
Portada 22/12/2023

El Govern balear, "preocupat" per les negociacions de Sánchez amb Catalunya

Assegura que seran "perjudicials" per als interessos de l'Arxipèlag

ARA Balears
1 min
Antoni Costa en la roda de premsa posterior al Consell de Govern

PalmaEl portaveu del Govern de les Illes Balears, Antoni Costa, ha assegurat que des de l'Executiu veuen "amb preocupació" les negociacions bilaterals de Pedro Sánchez amb Catalunya. Durant la compareixença posterior al Consell de Govern, ha assegurat que aquestes trobades els "molesten molt" perquè estan segurs que acabaran perjudicant els interessos dels ciutadans de les Illes Balears,

Les declaracions les ha fet després que es fes públic que el govern espanyol està estudiant la possibilitat de crear una Agència Tributària catalana. Amb tot, Costa ha denunciat que aquestes negociacions són "el preu que està pagant Pedro Sánchez" per la investidura i ha criticat que s'acusàs el PP de les Balears de pagar el preu de pactar amb Vox pels pressupostos de l'Arxipèlag quan "el preu que ha de pagar Sánchez és molt més car".

A més, el portaveu del Govern ha criticat el modus operandi de Sánchez i ha assegurat que aquestes negociacions no faran més que perjudicar els illencs i "la resta dels espanyols".

stats