ARA DIUEN QUE...
Portada 06/11/2014

Socias, de baixa des d'abril

El precandidat del PSIB és el metge titular de la Unitat Bàsica de Palmanyola, tancada aquest dijous perquè Salut no ha contractat el seu substitut

Ara Balears
1 min
Socias, dilluns, quan formalitzà la seva precandidatura a les primàries / ISAAC BUJ

Palma- Quina és la única Unitat Bàsica de Salut que no ha estat oberta aquest dijous perquè no tenia metge? La de Palmanyola. Qui és el metge titular d'aquest centre? Ramon Socias. No. No és que s'hagi hagut de tancar la Unitat Bàsica perquè Socias no ha anat a fer feina, sinó que s'ha hagut de tancar perquè no s'ha contractat cap substitut per a Socias. I és que el precandidat del PSIB a Palma està de baixa des del mes d'abril per una malaltia, segons el Govern.

- Arran del seu nomenament com a futura candidata del PP a la batlia de Palma, més d'un interessat ha accedit al currículum de la presidenta del Parlament, Marga Durán, que està penjat a la pàgina web de la institució. I hi ha gent que no entén allò que ha posat Durán en l'apartat de formació, on diu textualment "BUP, accés a la Universitat per la UNED (1986) i assessor propietat immobiliària". Concretament no tenen clar si va acabar el BUP o no, si va aprovar l'accés a la Universitat i per què va optar per la UNED quan tenia 19 anys en lloc de fer el COU o per què no posa agent de la propietat immobiliària en lloc d'assessor de la propietat immobiliària.

- L'encara batle de Palma, Mateu Isern, presentarà aquest divendres el pressupost de Cort per a 2015. Tot i que no tornarà a ser batle, el seu entorn avisa que no hipotecarà el seu successor en el càrrec. Asseguren que no té cap necessitat de lluïment quan sap que deixarà de ser batle i alerten que tampoc no va amb el seu caràcter.

stats