Política 11/11/2019

Vox diu que els resultats electorals confirmen que la "radicalitat separatista" no té cabuda a les Balears

El secretari general del partit d'extrema dreta, Sergio Rodríguez, assegura que el PSIB viu d'esquena a la realitat social illenca

K. O.
1 min
Els diputats de Vox, Sergio Rodríguez, i Idoia Ribas.

Palma"Què espera Francina Armengol per fer fora els radicals del seu Govern", s'ha demanat el secretari general de Vox a les Balears, Sergio Rodríguez, qui ha afegit que els resultats electorals de diumenge confirmen que la "radicalitat separatista" no té cabuda a l'Arxipèlag. El diputat d'extrema dreta ha assegurat que el PSIB viu d'esquena a la realitat social illenca.

Rodríguez ha dit que l'augment de vots a la seva formació és perquè els espanyols "s'han adonat que cal més fermesa davant l'emergència nacional" i que afirmar que a Espanya hi ha "més de tres milions de franquistes és absurd", ha comentat.

El portaveu de Vox ha considerat que el PSOE s'ha de "desradicalitzar" i oblidar les sigles regionals, perquè "Espanya necessita una esquerra nacional i oberta". Rodríguez ha assegurat que Pedro Sánchez és l'únic responsable de la situació posterior a les eleccions de diumenge.

De la mateixa manera que ha doblat els resultats a escala estatal en comparació amb els darrers comicis, Vox també ha multiplicat per dos els diputats a les Balears i ha passat d'un a dos. Així, es troba igualment representat al Congrés que el PSIB, el PP i Podem, amb dos també cadascú.

stats