Política 07/06/2021

Els socialistes de Felanitx denuncien la "inacció" de l'Ajuntament amb el projecte de mobilitat

És un dels "greus" problemes que té el municipi

ARA Balears
1 min
Un carrer de Felanitx

FelanitxEls socialistes de Felanitx denuncien a l'Ajuntament per la seva "inacció" davant els "greus problemes de mobilitat que té el municipi", explica la formació política en una nota. L'agrupació socialista destaca que és "un projecte prioritari per donar solucions a diferents zones del municipi" i acusa el govern municipal de no posar-hi remei.

El portaveu del PSIB-PSOE, Xisco Duarte, recorda que en el mes de febrer la policia local va posar 100 multes en un matí als cotxes que estaven mal aparcats en determinats carrers destrets del municipi. "La regidora Melania Mesquida va anunciar que es començava a redactar un projecte de millora sobre la regulació de la circulació a tots els nuclis del poble, i que tindria una prioritat absoluta per l'equip de govern", critica.

En aquest sentit, Duarte explica que en el darrer ple els socialistes varen demanar com es trobava la redacció d'aquest projecte, i que la resposta de Mesquida i de l'actual regidor de mobilitat va ser "decebedora". "Varen expressar que encara no havien tingut temps i que aquest tema havia quedat aparcat", apunta.

El portaveu denuncia que "davant d'aquest despropòsit i falta de compromís del batle, queda demostrat que és incapaç de fer que els regidors compleixin amb els seus compromisos i facin feina, sinó que també aturen projectes cabals pel municipi. Amb tot això es demostra la seva mancança de lideratge i de control de feina del seu equip".

stats