Política 23/02/2022

El senador del PP per Menorca demana "tancar files" davant la crisi interna

Cristóbal Marqués considera que hi ha "gent vàlida" dins el partit per prendre el relleu

Iván Martín
1 min
Cristòbal Marqués és el senador de Menorca.

MAÓEl PP de Menorca vol continuar treballant pel futur dels ciutadans de l'illa i, per aquest motiu, tot i ser conscients de la crisi interna que ha desencadenat el binomi Casado-Ayuso, l'objectiu és no descentrar-se del dia a dia de la política relacionada amb Menorca.

El senador, Cristóbal Marqués, ha fet una crida a "tancar files com més aviat millor" i ha recordat que tots els esforços se centren a passar pàgina i continuar amb un nou líder al capdavant del projecte de dreta. Marqués ha reconegut que la setmana està sent "difícil", però prioritza una àgil resolució del conflicte entre el president estatal del PP, Pablo Casado, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso: "Desconec el que ha fallat, però és evident que ens hem equivocat i toca demanar disculpes a la ciutadania".

D'altra banda, el dirigent menorquí no ha volgut pronunciar-se sobre la possibilitat que sigui el president de la Xunta de Galícia, Albert Núñez Feijóo, qui assumeixi el rol de nou líder dels populars: "No estam posicionats com a partit, tot i que personalment consider que hi ha moltes persones vàlides dins la formació". I afegeix: "Jo som de tots perquè la gran majoria aposten per unir el partit, canviar els governs; volem un canvi i treballar per fer-lo possible".

stats