Política 15/02/2022

Sebastià Sagreras (PP): "Si no s'abaixen els impostos, ho farà l'any que ve Marga Prohens quan sigui presidenta"

El diputat popular ha reiterat a la consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez, que li deixarà "la seva proposta de reforma fiscal damunt la taula"

1 min
El diputat del Partit Popular, Sebastià Sagreras.

PalmaEl parlamentari del Partit Popular, Sebastià Sagreras, ha assegurat que si el Govern no abaixa els impostos que proposa el seu partit, "ho farà l'any que ve Marga Prohens quan sigui la presidenta de les Illes". A més, també ha avisat la consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez, que li deixarà "la seva proposta de reforma fiscal damunt la taula".

Sagreras ha interpel·lat la consellera demanant abaixar els impostos a causa de la pujada generalitzada de preus. Rosario Sánchez, per la seva banda, ha contestat dient que "no és una qüestió de les Illes, sinó de tot el context mundial, a causa de la pandèmia". I ha presumit dient que dins els pressupostos del 2022 "es pot mantenir la xarxa de suport ciutadana, tenir un model més resilient i donar un impuls a la transformació" gràcies al sistema tributari.

Sagreras ha insistit en la baixada d'impostos, dient que Prohens imposarà reduccions per la compra d'habitatge per a joves, reducció en la compra de llibres i eliminarà el tram autonòmic de l'IRPF. Sánchez, per la seva banda, ha demanat al diputat popular que "deixi de fer demagògia", i que la despesa principal de la Comunitat Autònoma recau en Sanitat, Educació i Serveis Socials.

stats