Política 22/02/2022

El PSIB s'aprofita de la crisi interna del PP

Tant la presidenta Armengol com els consellers Iago Negeruela i Patricia Gómez van treure els pedaços bruts de la guerra interna del PP per contestar als populars al Parlament

2 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa crisi interna del Partit Popular és el tema del moment a totes les tertúlies. De fet, també ho va ser ahir al debat parlamentari previ a l'aprovació de la nova llei educativa. La presidenta Francina Armengol, el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, van treure rèdit de la guerra de la cúpula del Partit Popular per respondre les preguntes que va fer el principal partit de l'oposició.

El debat va voltar molt sobre la llei turística. Els populars van formular diverses preguntes per recriminar al Govern la suposada "falta de consens" que hi ha hagut amb relació a la moratòria de places turístiques. Armengol se'n va defensar dient que la llei es tramitarà al Parlament perquè tothom hi pugui fer aportacions i li va demanar al portaveu popular, Antoni Costa, a veure en quin punt estaven ells, "a fer créixer més les places? A continuar blanquejant la ultradreta? O investigant la presumpta corrupció d'Isabel Díaz Ayuso?"

Dins el mateix àmbit, qui va contraatacar molt amb la crisi popular va ser el conseller Iago Negueruela. Tant la diputada Salomé Cabrera com Sebastià Sagreras li van retreure haver "protegit quatre persones importants" amb la nova llei turística. El conseller, per la seva banda, va contestar als diputats dient que "són el mateix PP de sempre" i que es preocupin "del sagnat intern que tenen". A més, quant al consens que hi ha sobre la llei, el conseller va esperonar que qui no té consens és el mateix PP i va recordar que "no parlin de consens quan només es maten entre vostès mateixos".

Per últim, la consellera de Salut, Patricia Gómez, va continuar rebent queixes i acusacions per part dels populars pels casos dels professionals de l'administració que presumptament s'haurien vacunat abans d'hora, tot i que la investigació ha conclòs que cap alt càrrec es va veure afavorit. Per això, Gómez va contestar als populars dient que "si tant es parla de corrupció, que es parli del Partit Popular, que és portada de tots els mitjans per un espectable menyspreable".

stats