Política 22/02/2022

Negueruela fa entrar la crisi interna del PP al Parlament

El conseller de Model Econòmic s'ha referit contínuament a la batalla interna dels populars per defensar-se de les acusacions dels diputats d'aquest partit

2 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha rebut diversos atacs a causa de la llei turística aquest dimarts al debat parlamentari. Tant la diputada Salomé Cabrera com Sebastià Sagreras li han retret la inclusió de la moratòria dins el decret i haver "protegit quatre persones importants". El conseller ha contraatacat dient als diputats que "són el mateix PP de sempre" i que es preocupin "del sagnat intern que tenen".

Salomé Cabrera ha denunciat que les associacions i els col·lectius que estan en contra de la moratòria "cada vegada són més nombrosos" i ha definit la llei com a "electoralista i ideològica", amb una moratòria que "xantatge" amb mesures "antigues i casposes".

Iago Negueruela li ha contestat que amb el Govern del Pacte "mai ha frenat la inversió" i que amb aquesta llei "milloraran la qualitat" i ha assegurat que és "consensuada". Alhora, ha esperonat que qui no té consens és el mateix PP i ha recordat que "no parlin de consens quan només es maten entre vostès mateixos".

Sebastià Sagreras també ha volgut punxar el conseller amb la mateixa llei turística. El diputat li ha demanat directament que rectifiqui i elimini la moratòria, a la qual cosa Negueruela ha contestat que "deixi de dir barbaritats per tapar la seva crisi interna".

Sagreras ha continuat insistint, i ha assegurat que aquest decreixement turístic "el pagarà aquesta terra els pròxims anys". Negueruela, per la seva banda, ha demanat al parlamentari popular que "llegeixi més", mentre li recriminava que l'acusàs de protegir quatre persones mentre ells són "el PP de sempre". Finalment, l'ha convidat que "vagi a la Comissió Nacional del PP i demostri que són els mateixos de sempre".

stats