Política 11/08/2021

Prohens fa oposició estatal des de Palma

La presidenta del PP balear ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez i també ha demanat la compareixença de la consellera de Salut al Parlament

2 min
La presidenta del PP, Marga Prohens, aquest dimecres a la seu del partit de Palma.

PalmaLa nova presidenta del PP balear, Marga Prohens, que forma part de la cúpula estatal del partit com a secretària de comunicació interna, no deixa de guanyar pes polític dins la formació. La també portaveu adjunta al Congrés ha hagut de valorar l'actualitat espanyola i fer d'oposició en una roda de premsa aquest dimarts a la seu dels populars a Palma. Ho ha fet perquè, com ella mateixa ha confessat, estava "de guàrdia".

La líder conservadora ha carregat contra l'executiu de Pedro Sánchez, afirmant que la factura de la llum ha "curtcircuitat l'escut social" per fer front a l'impacte socioeconòmic de la pandèmia. També ha aprofitat per criticar els canvis educatius que vol fer el govern espanyol, com ara potenciar la perspectiva de gènere. "Ens entretenen", ha dit, i ha afegit que els ministres se n'han anat de vacances sense ajudar les comunitats a planificar el retorn a l'escola. Prohens, però, no s'ha oblidat de les Balears, i ha tornat a reclamar la compareixença al Parlament de la consellera de Salut, Patricia Gómez, perquè expliqui la situació sanitària.

La popular ha dit que estan "preocupats" per la saturació que es viu a l'hospital Son Espases, i ha dit que els treballadors han qualificat la situació d'"hospital de campanya". "Francina Armengol està amagada al búnquer del Consolat; no vol donar explicacions", ha comentat Prohens, que també ha dit que li "escarrufen" les imatges de festes "descontrolades" a segons quines zones de Mallorca, referint-se al fet que dissabte la policia va haver d'actuar per dispersar mig miler de turistes aglomerats a Punta Balena.

De fet, la presidenta del PP ha criticat que Sánchez ha "tornat a donar l'esquena a les Balears" perquè no ha enviat més efectius policials per reforçar l'operatiu estival, ja que els 300 agents que han vingut són els mateixos que altres anys.

stats