Política 03/05/2019

El PP amenaça de querellar-se contra Ràdio Illa Formentera per una broma en què intenten vendre vots al partit

En el programa denunciat, criden a la seu del PP de Palma i ofereixen al partit entre 25 i 30 vots d'Uruguai per 150 euros, una oferta que rebutgen

Carles Tudurí
2 min
Pàgina web de Ràdioilla, de Formentera.

PalmaEl Partit Popular de les Illes Balears ha afirmat en un comunicat que estudia emprendre accions legals contra els responsables de l'emissió d'un programa per part de Ràdio Illa Formentera en què es fa una broma en la qual "l'home del senalló" intenta vendre vots al PP de Palma.

El Partit Popular es queixa que s'utilitzi un mitjà públic que pertany al Consell Insular de Formentera per gravar sense permís una conversa telefònica entre un suposat afiliat del PP i la seu del PP a Palma, en la qual s'acaben oferint diverses dotzenes de vots a canvi de doblers.

També es denuncia que la web de la ràdio pública de Formentera tituli la broma "L'home del senalló intenta provocar un nou cas Formentera", sense aclarir en cap moment si és real o no i utilitzant un cas que ja va ser jutjat als tribunals. Per aquests motius, exigeixen la dimissió del responsable de Ràdio Illa Formentera.

El Partit Popular de les Illes Balears reitera el seu total rebuig i repulsa davant qualsevol cas de corrupció que afecti els partits polítics i que, des d'un mitjà de comunicació pagat per tots, es pretengui posar en dubte l'honestedat del PP.

En el programa, el protagonista, que simula una persona gran, telefona a la seu del PP de Palma i explica que està a punt de fer un viatge a l'Uruguai i ofereix a la treballadora que l'atén la possibilitat de comprar entre 20 i 25 vots per uns 150 euros. Tot i la insistència del locutor, la treballadora del PP rebutja en tot moment l'oferta i destaca que el seu partit no fa aquest tipus de tractes.

Durant el programa d'humor també es fan bromes molt crítiques contra altres polítics, en concret contra Albert Rivera, el qual anomenen Ribera del Duero i de qui duien que és accionista de Florentino Pérez a l'empresa "Drogados y Construcciones", en què Pérez s'ocupa de les construccions i Rivera de les drogues.

stats