Política 29/12/2018

El PP acusa Ensenyat de "mentider" per unes declaracions sobre el contracte del túnel de Sóller

Els populars retreuen al president del Consell de Mallorca que va rescatar el contracte "només per fer-se la foto"

Ara Balears
1 min
Miquel Ensenyat en una imatge d'arxiu

PalmaEl Grup Popular al Consell de Mallorca, per mitjà del seu portaveu, Maurici Rovira, ha acusat el president de la institució, Miquel Ensenyat, de "mentider i deslleial" després que aquest declaràs als mitjans de comunicació que el rescat del túnel de Sóller "es va treure endavant perquè es volia prorrogar el contracte" de la concessió, que expirava l'any 2022, durant la pròxima legislatura.

En un comunicat, els populars assenyalen que hi ha un acord del ple del 14 de setembre de 2017 pel qual totes les forces representades a la institució varen acordar no prorrogar la concessió del servei. Afirmen que aquest acord "va arribar després que el PP reiteràs el seu compromís de, en cas de governar la pròxima legislatura, complir amb l'extinció del peatge" un cop finalitzàs el contracte amb la concessionària.

Rovira ha demanat a Ensenyat que "deixi d'enganar els mitjans de comunicació i els ciutadans" i que "sigui valent i reconegui que ha pagat 17 milions d'euros públics pensant únicament a fer-se la foto aixecant la barrera del peatge", perquè "tots havíem acordat al ple que la pròrroga del contracte no es duria a terme".

stats