Política 05/05/2019

El PP es compromet a pagar les ajudes europees a ramaders i pagesos en 30 dies

Biel Company referma el suport dels populars al sector agrari

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company, aquest diumenge matí a Santanyí.

PalmaEl candidat del PP al Govern balear, Biel Company, ha participat aquest diumenge en la fira del Tondre de Llombards (Santanyí), on ha manifestat la necessitat de "defensar la cultura de la pagesia". "Estam al costat dels agricultors i ramaders i, si governam, no estaran dos anys per cobrar les ajudes europees com passa ara amb el Govern de la senyora Armengol. Nosaltres ens comprometem que les cobrin en 30 dies".

Company ha recordat que el sector agrari tindrà el suport del PP "perquè ho necessita". "La pagesia manté el paisatge i el territori de Mallorca i nosaltres volem estar amb ella com ja vàrem fer la legislatura anterior", ha dit.

Segons el president del PP balear, el sector primari de les Illes Balears encara està pendent de rebre 12 milions d'euros d'ajudes, corresponents a expedients sense pagar des del 2016. "Nosaltres volem que els pagesos i els ramaders tornin a estar ben atesos", ha insistit Company. El programa popular per a les eleccions autonòmiques també inclou recuperar la Llei agrària del PP i defensar a Europa un règim agrari especial per compensar els costos de la insularitat a les Balears.

stats