Política 26/10/2020

El PP demana a Cort que expliqui la intervenció policial al Hat Bar la nit que hi va ser Armengol

El partit sol·licita la compareixença de la regidora de Seguretat Ciutadana per esclarir dubtes

Ara Balears
1 min
La portaveu del PP a Cort, Mercedes Celeste.

PalmaEl PP ha demanat la compareixença de la primera tinent de batle de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Joan Maria Adrover, perquè expliqui amb detall la intervenció de la Policia Local al Hat Bar la nit que hi va ser la presidenta del Govern, Francina Armengol. La portaveu del partit a Cort, Mercedes Celeste, ha afirmat que volen saber quan es va perdre l'acta policial i quan i com ha aparegut.

La formació ha explicat en un comunicat que cal saber si s'han omès noms a l'informe i que el batle no ha d'iniciar una "caça de bruixes" entre els funcionaris perquè l'acta s'hagi publicat als mitjans de comunicació.

Celeste ha destacat que l'Ajuntament de Palma no ha de contribuir que els ciutadans percebin que n'hi ha de segona i de primera, que uns "hem de complir les normes i uns altres, no". També ha comentat que el batle i la regidora han de sancionar qui no compleixi les normes i "deixar fer la seva feina als funcionaris sense cap amenaça i intervenció més enllà de les seves competències".

Aquest dilluns el líder del PP, Biel Company, ha tornat a demanar la dimissió de la presidenta del Govern pel cas Hat Bar. El descrèdit públic d'ençà que se sap de la seva sortida és monumental", ha dit, i ha afegit que quan es va disculpar diumenge va semblar que la culpa "la tenen els altres".

stats