Medi Ambient alerta de la involució en matèria de conservació que Vox vol impulsar

El partit d'ultradreta ha assegurat aquest dimarts a Formentera la seva intenció de derogar el Decret de protecció de la posidònia

El conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, ha alertat aquest dimarts de la " involució " que  Vox vol  impulsar en matèria de conservació del patrimoni natural  després que  el responsable d'aquest partit a les Balears,  Jorge  Campos, hagi anunciat la seva intenció de derogar el denominat Decret de la  posidònia  aprovat aquesta legislatura.

"Ja  sabíem  que  Vox  volia fer una involució en drets, en llibertats,  però  també ho vol fer en protecció. Per això, en la defensa de la posidònia, cap pasa enrere. Hem estat pioners a Europa i ho continuarem sent", ha destacat Vidal.


Segons el conseller, "el decret ha estat una de les mesures de conservació més importants que s'han aprovat aquesta legislatura, en la qual hem protegit més de 120.000 hectàrees, de les quals  prop de 94.000 són marines. Per tant, cal destacar el paper de la  posidònia  com a hàbitat i captador de  C02 És  cabdal la seva protecció".

L'operatiu de protecció de la posidònia ja ha fet 22.143 actuacions

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF