Política 19/02/2018

MÉS: "La manifestació contra el català i el Govern d'esquerres va punxar"

Abril ha subratllat que "clarament va ser una manifestació contra el català i el Govern d'esquerres"

Ara Balears
1 min
El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

PalmaEl portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, David Abril, ha afirmat avui que "la manifestació d'ahir contra el català i el Govern d'esquerres va punxar".

En roda de premsa, Abril ha subratllat que "clarament va ser una manifestació contra el català i el Govern d'esquerres", en la qual va participar gent que possiblement va acudir "intoxicada per un missatge absolutament demagògic i miserable", respecte del lema de la convocatòria, "Els idiomes no salven vides".

La manifestació convocada amb "publicitat pagada" pel moviment ciutadà Mos Movem "va punxar perquè la gent d'aquesta terra no es deixa enganyar fàcilment", ha afirmat Abril.

"El que sí que és lamentable és que dos partits, PP i Ciutadans, dues formacions polítiques amb representació a escala estatal, s'apuntin a trencar els consensos històrics, en aquest cas, entorn de la llengua pròpia de les Illes Balears", ha afegit.

El diputat nacionalista ha acusat tots dos partits d'"atacar la convivència", igual que, segons ell, també "varen fer" ahir "determinats" mitjans de comunicació "donant una imatge profundament distorsionada del que és la realitat social, política i lingüística d'aquesta terra".

stats